2018-11-16 06:21:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Legyen határozott

Napi horoszkóp november 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Engedje minél gyorsabban lecsengeni ezt a napot, kerülje a stresszt és a rosszkedvű emberek társaságát. Foglalkozzon azokkal a dolgokkal, amik éppen adódnak, ne dolgozzon hosszú távú terveken. Jól halad a saját munkastílusával, mégis kedve támad egy másik módot kipróbálni. Este egy telefonhívás újdonságokkal szolgál.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold ma már a Halak jegyében áll. Olyan dolgokkal foglalkozzon, aminek lazító hatása van, például jóga, meditáció, vagy végezzen valamilyen kerti munkát. A Vénusz álló helyzetében látszik, így a közeljövőben történhet valami különleges dolog a párkapcsolatában.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Új munka, új lehetőségek foglalkoztatják. Ne féljen a kihívásoktól, nincs oka rá! Most élvezheti a siker ízét, csak ne szédüljön el tőle, és akkor sokra viheti. Magánéletében is kiegyensúlyozottabbá válik, egy új kapcsolat van a láthatáron.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön most sokkal befelé fordulóbb, zárkózottabb, mint általában, és úgy érzi, hogy nehezen értik meg mások. Szerencsére nem sokáig tart ez a letargikus állapot, barátai felvidítják.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Halak jegyében jár. Sikereinek titka abban rejlik, ha saját érzéseire hallgat. Mások véleménye inkább árthat, mint használnának imázsának. Magánéletében meg kell válnia a múltbéli eseményektől.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kétségei vannak, úgy érzi, hogy a lehetőségei nincsenek összhangban tehetségével. Többre vágyik úgy a karrier, mint magánélet szempontjából. Igyekezzen észre venni az élet apró örömeit, szépségeit, s boldogabbnak érzi magát.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Minden problémát képes ma megoldani, lerendezni. Ötleteit hajtsa végre, amit nem bír, azt feltétlenül jegyezze le, nehogy később elfelejtődjenek. Szórakoztató történeteivel bárkit elvarázsolhat.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold víz-elemű jegyben, a Halakban van, ez önt érzelmessé teszi. Ez persze jó, csak ne hagyja, hogy romantikus érzelmei féltékenységbe torkolljanak.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A csillagok arra figyelmeztetik, hogy az nem jó, ha az üzleti döntéseit a rideg tények helyett az érzelmeire alapozza. Ismerkedjen, beszélgessen, a váratlan eseményektől ne ijedjen meg, ugyanis a végeredmény kellemes lesz.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Vegye könnyedén a mai napot, lazításra, pihenésre van szüksége, amitől megnyugszik. Kiváló alkalma nyílik társasági életre. Feltétlenül fogadja el a meghívást.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sokat habozik egy kérdés kapcsán, nehezen tud dönteni. Így pedig semmire sem jut. Változtatnia kell a dolgokhoz való hozzáállásán. Legyen határozott, és akkor biztosan eléri kitűzött célját.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold az ön jegyében jár. Bátran tegye félre az aggodalmaskodást. Ha sikerül, akkor új célt találhat magának, amely végül is anyagi sikerhez juttatja. Kapcsolatai kedve szerint alakulnak, felpezsdül ön körül az élet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: